2011. november 5., szombat

Régmúlt idők nyomai

A régi kőház nyomai jól kivehetők. A fotót tegnap készítettem, még a terület megtisztítása előtt.
 Állítólag ezek a sziklák réges-régi sírok. A háztól néhény száz méterre találtam őket.


 Ez a mai képe a régi ház alapjának. A kép bal felén áll a hatalmas fügefa, valahol a kép tetejénél található a ház. Balra a folyó / Trebisnica /.

Kilátás az előkertből.

Megkérnék mindenkit, aki olvassa ezeket a sorokat, hogy segítsen. Persze akinek van kedve! Egyenlőre nem tudom, mit tegyünk a régi ház nyomaival. Van ahol csak egy hosszú sávban kidudorodás látszik, illetve van ahol kövek vannak. félek, hogy az idő teljesen eltünteti a maradványokat. Ez azt hiszem egész jól kivehető a fotókon is. A köves részt megpróbálom kitakarítani, gaztalanítani. A füves részről átpakoltam már néhány követ, ezek teljesen kimozdíthatók voltak.
Én arra gondoltam, hogy kirakni kövekkel ezeket a hosszú vonalakat, mintegy megmutatva a ház egykori alapját / és már most látom, hogy hogy fogom magam szidni gazolás közben ... :) /. Kő van bőven. Ahol pedig a köves rész van, na ott még meglátom, mit mutat. Hatalmas, számomra megmozdíthatatlan lapos kövek vannak ott.
Tehát kérlek Kedves Olvasó, hogy segíts! Megjegyzésben is, illetve e-mailban is várom a jobbnál jobb ötleteket! Ti mit tennétek?
Köszönöm előre is a segítséget. A napokban megpróbálok bővebben írni, de mint az olasz parasztok mondják " közel van a föld" és most érzem is ezt minden porcikámban. Hatalmas területet tisztítottam ki az elmúlt napokban, mindenféle gaz és szúrós vacak volt, ami nagyon ragaszkodott az anyaföldhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése